Kadotips

De leukste Sinterklaas cadeaus

Het kan lastig zijn om voor iedereen een cadeautje te bedenken tijdens Sinterklaas. Zo helpt een aan Sinterklaas gegeven verlanglijstje al enorm bij het uitzoeken van een leuk cadeau. Daarnaast wil je misschien zelf nog wel een paar leuke dingen geven. Een leuke tip is om de cadeaus zo persoonlijk mogelijk te maken. Luister dus goed wanneer iemand een (stille) hint laat vallen tijdens een speelgoedreclame of door de dag heen. Je zus heeft tenslotte echt een nieuwe bestekset van de Ikea nodig! Om inspiratie op te doen lees je hier verder voor leuke Sinterklaas cadeaus.

De leukste cadeaus voor hem en haar

Niet alleen kinderen maar ook volwassenen vinden het leuk om met Sinterklaas een cadeautje te ontvangen. Misschien hebben zij geen verlanglijstje gemaakt en moet je dus zelf nadenken wat je hen kan geven. Deze cadeautips kunnen voor zowel mannen als vrouwen en zijn altijd handig om te ontvangen!

De cadeaubon

Deze bon doet het altijd goed! Koop een bon van een bouwmarkt of een overkoepelende shopbon die kan worden uitgegeven in meerdere winkels.

Een boek of tijdschrift

Probeer dit boek of tijdschrift zo dicht mogelijk bij de interesses van de ontvanger te laten komen. Een autotijdschrift voor hem of een kookboek voor haar.

Een verzorgingsset

Altijd verkrijgbaar in leuke kant en klare setjes voor man of vrouw!

Parfum

Weet jij wat hij of zij lekker vindt ruiken? Dan kan je misschien wel een nieuw soort parfum geven.

Handige cadeau ideeën voor kinderen

Heb jij nou echt weinig inspiratie voor het bedenken van een cadeau voor de kinderen? Zo hoeft een cadeau niet altijd speelgoed of snoepgoed te zijn. Met deze ideeën weet jij vast wel een leuk cadeau te scoren waar de kids enthousiast over worden:

Een cadeau die ze kunnen gebruiken.

Denk hierbij een artikelen die je binnenkort sowieso moet gaan kopen. Een nieuwe winterjas, een schooltas of een eettrommel.

Gepersonaliseerde cadeautjes.

Niet is leuker dan een cadeau speciaal gemaakt voor jou. Zo kan je een schooltas met naam erop laten maken of gepersonaliseerd schrift met naam.

Een cadeau voor bij de sport of hobby.

Sport of hobby artikelen zijn al duur genoeg. Combineer deze spullen met het geven van cadeaus om zo zelf geld te besparen. Zo koop je bijvoorbeeld een nieuw Judo pak of hockeystick.

Een gadget als cadeau.

Gadgets kunnen echt van alles zijn, van een grappige wekker, een lazy smartphone houder tot aan een lava lamp.