Sinterklaasopinternet-fun-feest

Verlanglijstje

Tijdens pakjesavond heb je samen met je gezin of misschien wel vrienden een gezellige avond. Stiekem is iedereen ook wel benieuwd naar de cadeautjes die ze krijgen. Om elkaar te helpen worden er verlanglijstjes gemaakt met cadeaus die je graag zou willen hebben. Kopen jullie voor elkaar cadeaus dan is het misschien handig een online verlanglijstje te maken.

Hoe werkt een online verlanglijstje?

Online kan je beginnen met het vullen van je verlanglijst. Hier zijn op internet verschillende soorten websites voor te vinden. Verzamel je cadeaus van je favoriete webshops of winkels. Wanneer je het lijstje hebt gevuld kan je deze gemakkelijk mailen of delen via social media. Je familie en/of vrienden ontvangen een speciale link waarmee ze je lijstje kunnen bekijken. Handige is dat ze ook cadeaus kunnen afstrepen op de lijst. Zo voorkom je het krijgen van dubbele cadeaus. Natuurlijk krijg jij niet te zien wat is afgestreept om het ook nog een beetje spannend voor jou te houden! (Ook handig om te gebruiken tijdens verjaardagen..)

Wat staat op ons verlanglijstje?

NOS en lootjestrekken.nl hebben samen een onderzoek gedaan naar de verlanglijstjes van volwassenen tijdens Sinterklaas in 2018. Zo is het lijstje door de jaren heen wel zeker veranderend. Op nummer 1 staat wel nog altijd het boek. Dit is dan vooral te danken aan de grote hoeveelheden kookboeken die worden gevraagd. Zo staat decoratie voor in huis en een kamer parfum zoals geurstokjes ook in de top 10. Opvallend is dat de klassieker 'sokken' een stuk minder wordt gevraagd. Ze nemen wel nog steeds de 11e plaats in beslag. Waar vroeger nog cd's en dvd's werden gevraagd, staan er nu vaak telefoonaccessoires op het lijstje. Dit kan verschillen van een telefoonhoesje tot autohouder tot oordopjes.

De top 5 sinterklaas cadeauwensen voor volwassenen:

  1. Het (kook)boek

  2. Een flesje bad of doucheschuim

  3. Decoratie voor in huis

  4. (tuin)Gereedschap

  5. Sieraden

Ga jij dit jaar ook je lijstje vullen met een van deze producten?

Sinterklaasopinternet-feest-fun