Kleurplaten

De Sint komt naar Nederland

Het is weer een groot feest! De Sint en zijn pieten komen naar Nederland voor de verjaardag van de Sint. Samen met alle kinderen in Nederland viert hij feest. Dit betekent dat jij ook weer je schoen mag zetten. Gaat de Sint vannacht langs jouw huis komen? Wie weet zit je schoen in de ochtend wel vol met pepernoten, schuimpjes en andere lekkernijen!

Hoe zorg je er nou voor dat de Sint en zijn pieten jouw schoen zeker weten niet vergeten? De Sint houdt ook wel van verrassingen! Zo kan jij voor de Sint, de pieten en zijn paard Americo iets leuks of lekkers achterlaten. Americo is al snel blij met een lekkere appel voor onderweg. Wat de Sint en zijn pieten erg leuk vinden zijn zelf gemaakte kunstwerkjes. Hiermee heb jij de volgende ochtend zeker weten een gevulde schoen.

Sinterklaas kleurplaten

Maak voor de Sint een mooie Sinterklaas kleurplaat en vergeet niet je naam er op te schrijven. De kleurplaat kan je gemakkelijk oprollen en in je schoen zetten zodat dat Sint weet dat het zijn cadeau is. Als dank voor de kleurplaat kan jij misschien wel een chocolade letter of iets anders lekkers verwachten!

Vergeet ook niet om zelf een paar kleurplaten te houden. Zo kan je je huis met de vrolijke kleurplaten versieren en weet de Sint dat je op hem wacht!

Zo zijn er online de mooiste kleurplaten te vinden die jij gemakkelijk kunt downloaden en uitprinten. Zo heb je keus uit:

  • Sinterklaas kleurplaten
  • Zwarte pieten kleurplaten
  • Stoomboot kleurplaten
  • Cadeautjes kleurplaten
  • Americo kleurplaten