De overeenkomst tussen de kerstman en sinterklaas

Als we denken aan de maand december dan denken we al snel aan de vele feestdagen die betreffende maand te bieden heeft. In het begin van de maand, op 5 december, hebben we sinterklaas. Een prachtig kinderfeest waarbij vele kinderen blij worden gemaakt met leuke cadeaus en gadgets. Direct na 5 december vertrekt de goed heiligman weer terug naar Spanje en maakt de sint plaats voor zijn grote vriend de kerstman.

Aan het einde van de maand hebben we kerstmis. Een gezellig familiefeest waar de beste vriend van sinterklaas prachtige kado's komt brengen. Deze gezellige feestdagen vinden plaats op 25 en 26 december.

Het bekende kerstpakket

Niet alleen de kerstman en sinterklaas delen kado's uit, maar ook de werkgevers in ons land zijn gulle gevers tijdens de feestdagen. De laatste dag voor de kerstvakantie worden de medewerkers bedankt middels een oud Hollandse traditie, namelijk het uitreiken van het verrassende kerstpakket. Door middel van deze traditie wordt de medewerker bedankt voor de inzet die hij/zij heeft geleverd in het afgelopen jaar. Zie het als een soort van bedankje. De waardering voor het kerstpakket is ieder jaar weer erg hoog. Uit vele onderzoeken blijkt dat de kerstpakketten traditie niet verloren mag gaan. De medewerkers verwachten een mooi kerstpakket van de werkgever en kijken er ieder jaar weer naar uit.

In Nederland zijn er diverse bedrijven waar je je kerstpakketten kunt bestellen. Neem bijvoorbeeld een kijkje naar de collectie kerstpakketten van Kerstpakketten tip. Een leverancier die zijn strepen in de afgelopen 10 jaar heeft verdiend. Met een keuze uit ruim 750 verschillende kerstpakketten behoort Kerstpakketten tip tot de top leveranciers van Nederland. 

Ben je opzoek naar een verrassend en flexibel alternatief, kies dan voor een 'zelf kiezen kerstkeuzecadeau' van Kerstpakketten idee. Bij dit flexibele kerstpakketten concept mag de ontvanger (lees: het personeel) zelf zijn of haar eigen kerstpakket uitkiezen in een mooie webshop. 
De kerstkeuze wordt geschat op ruim 800 cadeaus variërend in de categorieën elektronica, gadgets, dagjes erop uit, tijdschriften & boeken en niet te vergeten het doneren aan bekende goede doelen. Door de flexibiliteit en de keuzevrijheid vindt de medewerker altijd een passend kerstkado wat bij hem of haar past.

De sint verrast de medewerkers toch ook?

Natuurlijk verrast sinterklaas de medewerkers ook. In veel bedrijven worden tevens sinterklaaspakketjes uitgedeeld. Deze pakketten bestaan uit pepernoten, chocoladeletters, marsepein en mandarijntjes. Deze sinterklaaspakketten worden geleverd in mooie rieten mandjes of worden verpakt in silvaan folie, een transparante en doorzichtige folie voor het feestelijk verpakken van geschenkpakketten.